Böja och Töjas övningar

Bli inspirerad och motiverad att börja stretcha dagligen. En perfekt handbok till dig själv och gåva till dina nära och kära. Boken består av 17 övningar, som gör dig smidigare och starkare. I boken berättar jag även lite om mig själv, hur jag arbetar, varför du får ont och hur du stretchar på bästa sätt.

 

Boken är lagom stor (A5 format) och pappret är av hög kvalitet. Boken består av 27 sidor och kostar 150 kr exklusive frakt.

"GÅ VIDARE"

Karins liv förändras plötsligt och dramatiskt när hon får reda på att hennes barn som hon snart ska föda inte längre lever. 15 år senare vänds hennes liv upp och ner en andra gång i samband med att hennes mamma avslöjar en väl bevarad hemlighet. Hennes räddning är att börja skriva ner sina känslor och tankar. Hon berättar bl.a. om sin barndom på 60-talet och personliga utveckling som gör henne till en mer medveten människa.

Boken tar upp viktiga existentiella frågor som meningen med livet, döden och vikten av att ta hand om både på sin fysiska och psykiska hälsa. Format: A5, antal sidor: 85, vikt: ca 151g, pris: 100 kr (exklusive frakt), Kontakt: 072 225 47 08, yhellsten@gmail.com